Demirkent Ödülleri 2022 Başvuruları Başladı.
21.12.2021

‘’DEMİRKENT ÖDÜLLERİ’’ BAŞVURULARI BAŞLADI”.

Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından İletişim, “Tarih ve Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı başlıkları altında üç ana dalda verilecek "Demirkent Ödülleri" töreni, Nezih Demirkent’in vefatının 21. yılında 11 Şubat 2022 Cuma günü İş Sanat’ta gerçekleştirilecektir.

21 Aralık – 18 Ocak tarihleri arasında https://www.demirkentegitimvakfi.com/odulbasvuruformu/ internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek başvurular, Türkiye’nin alanında uzman ve saygın seçici kurulun değerlendirmelerine sunulacaktır.

Dünya Gazetesi kurucusu M. Nezih Demirkent ile eşi Prof. Dr. Işın Demirkent'in ilkelerini yaşatmak amacıyla Dünya Eko A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent önderliğinde kurulan Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı, ekonomi, tarih ve eğitim alanlarında araştırmalar yapılmasını ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmayı hedefliyor.

Başarılı kız öğrencilere burs verilecek.

Vakfın çatısı altında 3’üncü kez gerçekleştirecek olan “Demirkent Ödülleri"nden elde edilecek gelirle Ekonomi, Hukuk, Tarih ve İletişim Bölümleri’nde okuyan başarılı ancak maddi durumu yetersiz kız öğrencilere burs verilecektir.

3 kategoride, 11 ödül için geri sayım başladı.

İletişim, Tarih ve Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı olmak üzere 3 ana dalda verilecek toplam 11 ödül sahipleri ile buluşacak.

İletişim Ödülleri

·        Yazılı Medya Ödülü

·        Görsel Medya (Dizi Ödülü, Güncel Program Ödülü, Belgesel Ödülü, Haber Programı Ödülü, Yarışma Programı Ödülü)

·        İşitsel Medya Ödülü

·        Dijital Medya (Sosyal Medya Ödülü)

Tarih Ödülü

2019-2021 yılları arasında bilimsel metodlara uygun olarak tamamlanmış yüksek lisans, doktora tezleri ya da araştırma eserleri için verilecek.

Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı Ödülleri;

·        Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı (Görsel Medya)

Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı (Yazılı Medya)

Dijital ortamda başvuruda bulunmak isteyen katılımcılar https://www.demirkentegitimvakfi.com/odulbasvuruformu/ ya da ''0 212 285 11 03'' numaralı telefondan detaylı bilgi alabileceklerdir. Basılı olarak proje göndermek isteyen katılımcılar ise kimlik ve iletişim bilgileriyle birlikte projelerini;

DEMİRKENT EĞİTİM VE ARAŞTIRMA VAKFI
Demirkent Ödülleri Genel Sekreterliği
Maslak Mah. Eski Büyükdere Cd. No: 37 – 4 Sarıyer / İstanbul adresine, zarfın ön yüzüne "Demirkent Ödülleri başvurusudur" yazarak gönderebileceklerdir.